Dyre damer

Siden stævnet i Randers har Jasmin gået rigtigt fornuftigt. Torsdag i sidste uge red vi dressurundervisning og det rykker ganske fornuftigt. Vi arbejder meget på at hun skal bliver blødere og mere eftergiven i bøjningerne, især den højre skulder og i galop. I traven laver vi derfor en del overdrevne schenkelvigninger for at vænne hende til at åbne mere op i sit smalle skulderparti. I galoppen kæmper vi med at søge ind på en mindre volte og så ud igen for at styrke hende og få hende til at sætte sig mere. Inden længe skal vi have genoptaget kontragaloppen som vi sidst arbejdede med i december. 

Ellers har vi lavet lidt bomarbejde i trav og skridtet et par lange ture. Onsdag i denne uge fik vi springundervisning. Det var allerede 26 grader da vi gik igang kl 8 om morgenen og Jasmin var noget påvirket at det pludselige varme vejr. Hun var pænt flad at ride rundt på. Hun afviklede dog springene rigtigt fint. Vi sprang både mur, plastikvand og kombination. Jeg havde lyst til at prøve den rigtige vandgrave på hende, men vi gemmer den til en dag hvor hun har lidt mere overskud. 

Helle blev i søndags færdig med de 14 dages genoptræning, og jeg var slet ikke tilfreds. Jeg så hende an i longen og hun er ikke decideret halt, men virker bestemt ikke fremadgående som hun plejer, og virker låst i bagparten. Jeg tror derfor ikke længere at problemet sidder nede i højre bagkode men længere oppe i kroppen. 

Pigernes massør Sandra Kaiser fra equibalance.dk kom derfor ud og gav dem begge en omgang i mandags. Hun gav mig ret og mente at det kunne tyde på at højre korsben var låst, men at bækkenet ellers virkede lige. I dag kører jeg derfor Helle til Korinth, hvor hun skal behandles af Tove Due. Derudover skal begge piger også have smed i dag, hvilket de trænger meget til. Min smed er nemlig smuttet på ferie, så jeg måtte finde en nødløsning hos en anden smed. 

For at det ikke skal være nok så kommer dyrlægen på tirsdag da det er tid for Jasmins vaccination, og så skal Helle have tjekket sine tænder. I marts fik Jasmin nemlig ordnet sit gebis, men der trængte Helle ikke i følge dyrlægen og slap derfor dengang med sin vaccination.

På lørdag sker der heldigvis noget lidt sjovere. Der skal Jasmin nemlig til Langå hvor vi skal have terrænspring undervisning ved Stefan Brams. Jeg er meget spændt på hvad Jasmin siger til banens bakkede terræn😉 glæder mig helt vildt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s