Om mig

Mit navn er Ditte Katrine Oksen. Jeg er født i 1986 og er opvokset på sydfyn. Jeg er efter 9 år i Nordjylland flyttet tilbage til Fyn, og bor nu i Svendborg. Hestene har jeg opstaldet på Kellerup Rideklub i Ringe.

Jeg har arbejdet med heste i mange år, og været aktiv konkurrencerytter siden jeg var 8 år gammel. Gennem årene har jeg blandt andet arbejdet hos Broholm hestecenter, Nørrelund hingstestation og Højlund Mølle. Derudover har jeg været i praktik hos Kongsdalgården og Fremtiden staldinventar.

I en kort årerække holdt jeg pause fra heste og ridning, for at prøve kræfter i det danske forsvar. Jeg gennemførte først værnepligten og derefter hærens reaktionsstyrke uddannelse. I 2008 var jeg udsendt i 6 måneder i Afghanistan.

Jeg er uddannet jordbrugsteknolog, og er derfor kompetent til at rådgive omkring hestehold, fodring, ormestrategi o.s.v.

Jeg har hen over vinteren 12/13 gennemført terræntræner uddannelsen gennem DRF, og er nu færdiguddannet underviser i terrænspringning til og med CIC2* niveau.

Jeg er aktiv militaryrytter og går meget op i den alsidige og afvekslende træning af min hest.

Jeg har taget uddannelsen til salgsassistent gennem en elevplads hos Hjallerup Maskinforretning, i rideudstyrs og foder afdelingen. I dag er jeg ansat som butiks chef ved Højlund Mølle i Haarby.

Kontaktinfo:

Ditte Katrine Oksen

tlf: 40459671

Email: dkoksen@hotmail.com

970685_10200467510543104_1668216240_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s